Interpretare Vise cu Sarut

 

   Daca visezi un sarut, visul semnifica dragoste, afectiune, liniste, armonie si multumire. In special, in cazul in care visezi primul sarut, atunci visul poate fi doar o anticipare a experimentarii reale a primului sarut. Acest vis este de asemenea, un simbol al dragostei tineretii si a romantismului. Poate ca visul spune ca trebuie sa pui ceva mai mult romantism in relatia reala. Daca visezi pe altii sarutandu-se, visul are interpretare ca esti prea implicat in viata sau relatia personala a altcuiva. Trebuie sa le oferi un spatiu mai mare. In cazul in care visul se termina doar despre cum esti pe cale sa saruti pe cineva, atunci se indica faptul ca esti nesigur ca persoana simte ceva pentru tine. Esti in cautarea unei relatii cu aceasta persoana, dar nu esti sigur cum va merge realizarea acesteia. Daca esti heterosexual si visezi ca saruti pe cineva de acelasi sex, aceasta reprezinta o auto-acceptare. Recunosti latura feminina sau masculina. Cand visezi ca esti sarutat reprezinta de asemenea, auto-acceptare precum si iubirea de sine. Trebuie sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti, chiar cu defecte sau deficiente. Cand visezi ca saruti mana cuiva inseamna respect. Daca saruti piciorul cuiva inseamna respect si umilinta. Daca saruti pe cineva pe obraz sau cineva te saruta pe obraz, visul semnifica admiratie, curtoazie, respect, prietenie sau consideratie. Cand visezi ca te saruta cineva pe gat sau viceversa, visul se refera la pasiunea fara inhibitii sau pofte. Tu cedezi dorintelor tale fizice. Cand visezi ca saruti pe altcineva decat pe prietenul sau prietena ta, visul indica dorinta ta sa fii intr-o relatie si de a experimenta energia iubirii. Poate ca esti oarecum gelos. Ai putea actiona sexual iar dorinta trezeste pasiunea. Alternativ, visul indica o lipsa de integritate din partea ta. Daca saruti un prieten apropiat, visul reprezinta respectul si adoratia pentru acel prieten. Esti in cautarea unei apropiere intime, care lipseste in viata reala. Visul poate sau nu, semnifica un interes romantic pentru persoana respectiva. Cand visezi ca saruti un strain, visul reprezinta recunoasterea si acceptarea aspectului reprimat de tine. Daca esti sarutat de un strain, visul este unul de auto-descoperire. Ai nevoie sa cunosti unele aspecte despre tine. Cand visezi ca saruti un inamic inseamna tradare, ostilitate sau reconciliere cu un prieten furios. Trebuie sa iei in considerare de asemenea, vorba "sarutul mortii". Daca cineva incearca sa te sarute impotriva vointei tale, atunci inseamna ca cineva iti impune propriile idei, credinte si opinii. Persoana te forteaza sa faci ceva ce nu vrei cu adevarat sa faci. Acest vis poate insemna, de asemenea, ca nu accepti unele aspecte reprimate de tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Scara : Cand visezi ca urci o scara, visul are interpretare ca ai atins un nou nivel de realizare. Visul este un simbol al prosperitatii, muncii si eforturilor tale. ... :

          Scaun : A vedea un scaun in visul tau are interpretare ca nevoia ta de a sta jos si de a contempla o situatie inainte sa pui lucrurile in actiune. Sau ai nevoie doar ...