Interpretare Vise cu Sarpe

 

   Daca visezi un sarpe sau ca esti muscat de unul visul semnifica temerile ascunse si grijile care te ameninta. Visul tau poate fi o alertare pentru ceva din viata reala de care nu esti constient sau care inca nu a aparut. Alternativ, sarpele poate fi considerat ca ispita falica si astfel are interpretare ca sexualitatea periculoasa si interzisa. In special, daca visezi un sarpe pe pat are interpretare ca te simti coplesit sexual sau amenintat sexual. Ai putea fi lipsit de experienta, nervos sau pur si simplu nu ai reusit sa tii pasul. Daca iti este frica de sarpe, atunci inseamna temeri de sex, de intimitate sau de un angajament. Sarpele se poate referi, de asemenea, la o persoana din jurul tau care poate fi crud, nemilos si deci nu poate fi de incredere. Ca un simbol pozitiv, serpii reprezinta vindecare, transformare, cunostinte si intelepciune. Acesta este un indicator de auto-reinnoire si schimbare pozitiva. Daca visezi pielea unui sarpe visul reprezinta protectie impotriva bolilor. Daca visezi un sarpe cu un cap la fiecare capat, visul are interpretare ca esti tras in doua directii diferite. Te simti supraincarcat si nu stii daca vii sau pleci. Actiunile tale sunt contraproductive. Poate ca visul reprezinta un triunghi amoros complicat. Alternativ, visul semnifica dorintele tale pentru copii. Daca vezi un sarpe cu doua capete in visul tau, asta se refera la cooperare si lucrul in echipa intr-o relatie. Daca visezi un sarpe fara cap sau fara ochi implica faptul ca refuzi sa vezi pericolul intr-o situatie. Alternativ, inseamna ca esti orbit. Cand visezi ca un sarpe este decapitat indica faptul ca exista o problema cu care nu te confrunti. Tu refuzi sa te confrunti cu temerile tale. Cand visezi ca mananci un sarpe viu visul indica faptul ca esti in cautare de intimitate sau implinire sexuala. Viata ta este lipsita de senzualitate si pasiune. Daca vomiti sau scuipi in sus sarpe, visul poate insemna ca tu compensezi pentru ceva care lipseste in viata ta. S-ar putea sa te grabesti spre ceva. Cand visezi ca un sarpe mananca alt sarpe visul reprezinta modul de conducere si determinarea ta de a reusi cu orice pret.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sarut : Daca visezi un sarut, visul semnifica dragoste, afectiune, liniste, armonie si multumire. In special, in cazul in care visezi primul sarut, atunci visul poate ... :

          Scara : Cand visezi ca urci o scara, visul are interpretare ca ai atins un nou nivel de realizare. Visul este un simbol al prosperitatii, muncii si eforturilor tale. ...