Interpretare Vise cu Sange

 

   Daca visezi sange visul reprezinta viata, dragostea si pasiunea ca si dezamagirile. Daca vezi cuvantul "sange" scris in visul tau, atunci visul se refera la o situatie din viata ta, care este permanenta si nu poate fi schimbata. Daca ceva este scris in sange, atunci visul reprezinta energia pe care ai pus-o intr-un proiect. Ai investit mult efort in ceva si acum nu esti dispus sa renunti la ea. Daca visezi sange pe pereti, atunci visul este un avertisment pentru alegerile tale. Exista o situatie cu care trebuie sa te confrunti. Nu se poate evita oricat de mult. Mai precis, in cazul in care sangele este pe peretii de la baie, visul indica faptul ca situatia cu care trebuie sa te confrunti este una extrem de emotionala. Cand visezi ca sangerezi sau pierzi sange inseamna ca suferi de epuizare sau ca te simti emotional secatuit. Visul poate indica de asemenea confruntari amare intre tine si prietenii tai. Unele dintre actiunile tale din trecut s-au intors sa te bantuie. Femeile de multe ori viseaza sange sau ca cineva sangereaza inainte sau in timpul perioadelor menstruale sau in timp ce sunt gravide. Pentru o femeie gravida, in special, sange in vis este un simbol al fortei de viata pe care o poarta. Astfel de vise sunt, de asemenea, o atentionare sa iei lucrurile mai incet. Cand visezi ca altii sangereaza visul semnifica un strigat emotional de ajutor. Cand visezi ca bei sange visul indica faptul ca ai o izbucnire proaspata de vitalitate si putere. Cand visezi ca scuipi sange, atunci visul indica risipa de energie. Iti petreci prea mult timp cu activitati contraproductive. Cand visezi ca dai sau donezi sange visul are interpretare ca te simti secatuit fizic din cauza stresului. In cazul in care sangele este stropit peste tot, atunci visul implica faptul ca te confrunti cu un stres emotional profund. Esti literalmente rupt.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sani : Daca visezi sani visul are interpretare ca hrana primara si nevoia ta de a fi ajutat si ingrijit. Sanii reprezinta maternitate, sustinere si dependenta infantila. ... :

          Sant : A vedea un sant in vis indica faptul ca exista ceva in viata de veghe pe care ai nevoie sa-l eviti. Alternativ, visul are interpretare ca ai nevoie sa dai ...