Interpretare Vise cu Pisica

 

   A vedea o pisica in visul tau are interpretare ca un spirit independent, sexualitate feminina, creativitate si putere. Pisica reprezinta, de asemenea nenorociri si ghinion. Simbolul visului are o semnificatie diferita, in functie de persoana ta: daca esti un iubitor de pisici sau nu. Pisica ar putea indica faptul ca cineva aproape tie este o persoana inselatoare sau incearca sa te pacaleasca cu ceva. Daca pisica este agresiva, atunci se are interpretare ca ai probleme cu aspectul feminin din tine. Daca te temi de pisica in visul tau, atunci se are interpretare ca te temi de feminitate. Daca vezi o pisica fara coada, atunci aceasta inseamna o pierdere a independentei si o lipsa de autonomie. A visa ca nu poti gasi pisica ta evidentiaza spiritul tau independent. Ai nevoie sa te eliberezi, sa fii liber si sa nu lasi pe nimeni sau ceva sa te tina, sa te impiedice. Cand visezi ca o pisica te musca are interpretare ca femeia devoranta. Poate tu doar primesti, fara sa dai nimic in schimb. Ai putea sa exprimi unele temeri sau frustrari mai ales atunci cand ceva nu merge conform planului. Cand visezi ca salvezi viata unei pisici implica faptul ca iti reclami independenta si puterea ta. Cand visezi ca o pisica te zgarie are interpretare ca te simti amenintat. A vedea o pisica neagra in vis indica faptul ca te confrunti cu unele temeri privind abilitatile tale psihice si credinta in intuitia ta. Poti asocia in mod eronat pisica neagra cu raul, distrugere si ghinion. In mod special, in cazul in care pisica neagra te musca, te zgarie cu unghiile sau te ataca, visul se poate interpreta ca ai nevoie sa intelegi ce intuitia incearca sa iti spuna. Nu mai poti ignora. Nu iti fie teama de a face fata situatiei. Daca vezi o pisica alba, se zice ca te asteapta vremuri dificile. Cand visezi ca o pisica a ucis un paianjen are interpretare ca iti exprimi feminitatea intr-un mod seducator si viclean, mai degraba decat intr-un mod deschis. A vedea sau a auzi o pisica care moare implica faptul ca esti lipsit de autonomie si independenta in unele aspecte din viata ta. Pe de alta parte, visul inseamna ca refuzi sa iti recunosti puterea feminina. A vedea pisici care se joaca in visul tau are interpretare ca natura ta zburdalnica. Trebuie sa iti arati partea jucausa, copilaroasa.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pisoi : Daca visezi un pisoi, visul reprezinta o faza de tranzitie spre independenta. Esti gata de a explora lucruri noi pe care viata le are de oferit. Alternativ, ... :

          Pistol : Cand visezi ca tintesti un pistol indica faptul ca incerci sa vizezi un anumit scop. Alternativ, visul are interpretare ca, de asemenea, frica, furia si agresivitatea. ...