Interpretare Vise cu Nastere

 

   Cand visezi ca nasti sau altcineva naste visul are interpretare ca dai nastere unei noi idei sau unui proiect. Visul reprezinta, de asemenea, o noua atitudine, inceputuri proaspete sau un eveniment major. Alternativ, visul poate atrage atentia asupra copilului din tine si asupra potentialului tau care creste. Cand visezi ca dai nastere la gemeni, atunci visul reprezinta idei contradictorii. Daca dai nastere la patru copii gemeni in visul tau, aceasta implica faptul ca treci printr-o transformare pozitiva, care te face sa te simti ca nou. O interpretare mai directa a acestui vis poate fi reprezentata de dorintele/nelinistile unei nasteri sau anticiparea ca un astfel de eveniment poate sa apara. Cand visezi ca dai nastere la o creatura non-umana visul semnifica frica coplesitoare (si nefondata), pentru starea de sanatate a copilului tau. Esti prea ingrijorat de faptul ca copilul tau poate avea defecte din nastere. Acest tip de vis este comun la femeile insarcinate in al doilea trimestru. Daca nu esti insarcinata, atunci visul se refera la frica pentru rezultatul unei decizii sau a unui proiect. Incerci sa depasesti dificultatile din viata ta si sa obtii o dezvoltare interioara. In special, daca visezi ca dai nastere la un monstru, visul are interpretare ca faptul ca energia creatoare a ta nu s-a deschis, nu a inflorit in exprimare. Este posibil sa ai o oarecare ezitare in eliberarea acestui "monstru" de teama ca altii te vor judeca sau ca nu vor accepta idealurile tale. Cand visezi ca mama moare in timpul nasterii visul reprezinta transformarea. Visul reprezinta finalul unui singur lucru (moartea) si inceputul unui alt lucru (nasterea). Ai putea face modificari in viata ta sau sa scapi de vechile tale obiceiuri si stari. Cand visezi ca un copil moare in timpul nasterii visul are interpretare ca ai dificultati in a ramane insarcinata. Visul poate reflecta, de asemenea, anxietatea despre ingrijirea unui copil.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Nava : Daca visezi o nava visul indica faptul ca explorezi aspecte legate de emotii si care sunt subconstiente. Starea si conditia navei indica starea emotionala. ... :

          Nebunie : Cand visezi ca esti diagnosticat cu nebunie sau ca esti nebun prevesteste necaz, pierdere, si durere coplesitoare. Te comporti intr-un mod nepotrivit in unele ...