Interpretare Vise cu Morti,Moarta

 

   A vedea sau vorbi cu mortii in vis avertizeaza ca esti influentat de oameni negativisti si te invarti in cercuri nepotrivite. Acest vis poate fi, de asemenea, o modalitate de a-ti rezolva sentimentele cu cei care au trecut in viata de apoi. Alternativ, visul are interpretare ca pierderile materiale. Daca visezi o persoana care a murit cu mult timp in urma, atunci se are interpretare ca o situatie actuala sau o relatie in viata ta seamana cu calitatea persoanei decedate. Visul poate descrie modul in care ai trebuie sa lasi aceasta situatie sau relatie sa moara, deci sa se incheie. A vedea si vorbi cu parintii tai morti in vis reprezinta temerile tale de a-i pierde sau modul tau de a face fata cu pierderea lor. Folositi visul ca o ultima ocazie de a va spune ultimul ramas bun. A vedea fratele/sora ta, o ruda sau un prieten care sunt morti in realitate, vii in vis, indica faptul ca iti e dor de ei si incerci sa retraiesti vechile tale experiente pe le-ai avut cu ei. In incercarea de a tine pasul cu ritmul din viata ta de zi cu zi, visele iti pot servi ca singura modalitate de a face fata pierderii unei persoane dragi. A visa la copilul tau care este mort este o modalitate de a pastra copilul tau in viata prin visele tale. Pentru ca un parinte sa piarda un copil este extrem de dificil. Astfel de vise apar pentru ca inca nu se poate accepta sau intelege cum sau de ce copilul a fost luat de la tine asa de repede.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Mostenire : Cand visezi ca ai primit o mostenire, visul reprezinta oportunitati care sunt disponibile pentru tine in viata reala. Alternativ, se are interpretare ca mergi ... :

          Motor : Daca visezi un motor visul reprezinta inima ta si puterea ei. Sa iei in considerare starea motorului si modul in care functioneaza. Daca motorul nu porneste, ...