Interpretare Vise cu Dinti

 

   Cand visezi ca ai dintii stricati sau in descompunere visul indica faptul ca ai spus ceva ce nu ar fi trebuit. Este posibil sa fi rostit cateva cuvinte false sau gresite, iar aceste cuvinte se intorc sa te bantuie. Cand visezi ca dintii stralucesc visul semnifica fericire si dorinte implinite. Cand visezi ca te speli pe dinti visul se refera la nivelul de incredere, luptele tale si agresivitatea ta. Ai nevoie sa fii atent la tine si propriul interes. Poate ca simti ca pozitia ta este subreda. Cand visezi ca ti-au cazut dintii si ca incerci sa ii pui la loc inapoi in gura visul semnifica o lipsa de incredere in tine si jena. Ti-e frica sa nu afle altii de micile tale defecte. Daca ai actionat calm in visul tau, atunci visul poate indica cum poti face fata cel mai bine oricarei situatii. Esti in stare sa te ridici deasupra imprejurarilor nefavorabile.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Discurs : Cand visezi ca vorbesti in public indica faptul ca trebuie sa-ti exprimi sentimentele si gandurile tale cu voce tare. Ai nevoie de a comunica ceva important ... :

          Disectie : Cand visezi ca diseci ceva are interpretare ca incerci sa ajungi la miezul unor probleme. Alternativ, visul poate indica faptul ca analizezi prea mult o situatie ...