Interpretare Vise cu Copil

 

   Cand visezi ca esti din nou un copil mic are interpretare ca simti povara maturitatii. Incerci sa scapi de responsabilitatea de zi cu zi si esti in cautarea cuiva pentru a te proteja, a te ingriji. Cand visezi ca ai pierdut un copil reprezinta pierderea sperantei. Se poate, de asemenea, sugera ca un proiect nu merge asa cum ti-ai fi dorit. A salva un copil in vis semnifica incercarea de a salva o parte din tine de la distrugere. Cand visezi ca esti separat de copiii tai, are interpretare ca esecul intr-un efort personal sau un regres in unele ideale avute. A vedea copii in visul tau inseamna un aspect despre tine si calitatile tale copilaresti. Ai putea sa regresezi la o stare de copil si sa ai dor de trecut. Incerci sa satisfaci dorintele reprimate si sperantele neimplinite. Poate ca exista ceva pe care ai nevoia sa il vezi crescand. Ia ceva timp liber si raspunde copilului din interior. Alternativ, visul poate sublinia inocenta, puritatea, simplitatea si atitudinea lipsita de griji. Daca te lupti cu copiii, atunci aceasta implica faptul ca sunt reprimarea copilului din interiorul tau. Copiii ar putea reprezenta cineva in viata de veghe (coleg, amic, frate, etc), care se comporta ca un copil. Daca vezi copii care se cearta in visul tau, atunci inseamna ca sentimentele de moralitate si celelalte de caracter sunt in conflict. A uita de copilul sau de copiii tai are interpretare ca te simti coplesit de responsabilitatile din viata cotidiana. Visul iti poate spune ca te fixezi pe detalii minore si nu prea vezi lucrurile importante din viata ta. Ai nevoie de a reprioritiza evenimentele, oamenii, si sa te concentrezi pe ceea ce conteaza. Cand visezi ca proprii tai copii mari sunt inca mici indica faptul ca inca ii vezi ca niste tineri si persoane dependente. Vrei sa te simti util si semnificativ. Cand visezi ca ai mai multi copii decat ai in viata reala inseamna ca iti descoperi talente sau aptitudini pe care le-ai uitat. Cand visezi ca te uiti la copii, dar ei nu stiu ca esti acolo este o metafora pentru unele cunostinte ascunse sau un talent latent, pe care ai esuat sa le recunosti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Copilarie : A visa despre copilaria ta indica dorinta de a reveni la o viata fara prea multe responsabilitati si griji. Ea reprezinta, de asemenea nevinovatie. Alternativ, ... :

          Cor : Cand visezi ca tu canti intr-un cor are interpretare ca armonia spirituala si echilibru. De asemenea, visul se refera la capacitatea de a lucra si de a coopera ...