Interpretare Vise cu Cal

 

   A vedea un cal in vis are interpretare ca puterea, rezistenta, virilitatea si puterea sexuala. El reprezinta, de asemenea, o energie puternica, fizica. Ai nevoie sa imblanzesti fortele salbatice din interiorul tau. Alternativ, a vedea un cal in vis indica faptul ca ai nevoie sa fii mai putin arogant. In cazul in care calul are doua capete (unul la fiecare capat), atunci inseamna ca esti tras in doua directii diferite. Poate ca puterea sau forta ta este divizata. Sau esti confuz in legatura cu o problema sexuala. A vedea un cal negru sau intunecat in visul tau inseamna mister, salbaticie si necunoscut. Iti incerci sansa intr-o situatie necunoscuta. Se poate referi chiar la fortele oculte. In cazul in care calul este alb, atunci el semnifica puritate, prosperitate si averi mari. A vedea un cal mort in vis indica faptul ca ceva in viata ta care ti-a oferit initial putere nu mai exista acum. Acest lucru se poate referi la o relatie sau o situatie. A vedea o turma de cai salbatici in visul tau inseamna un sentiment de libertate si lipsa de responsabilitati si obligatii. Poate indica de asemenea si emotiile necontrolate. Daca calaresti un cal salbatic, atunci el reprezinta dorintele sexuale nestapanite. Cand visezi ca calaresti un cal are interpretare ca te afli intr-o pozitie de putere. Alternativ, se indica faptul ca vei atinge succesul prin mijloace necinstite. Ai lipsa de integritate. Daca calaresti un cal care este scapat de sub control, atunci inseamna ca esti condus de pasiunile tale. A vedea un cal in armura sau medieval in visul tau se refera la inversunarea ta, agresivitate, putere si / sau rigiditate. Ai putea fi prea agresiv. Alternativ, poate incerci sa te protejezi de lucruri din subconstient sau de dorintele sexuale care sunt in curs de dezvoltare. Cand visezi ca faci baie unui cal reprezinta o reinnoire de forta si vigoare. Te confrunti cu o explozie de energie intr-un aspect al vietii tale. Sa visezi despre un cal care vorbeste se refera la o cunoastere mai mare. Ia in considerare semnificatia lucrurilor pe care calul le spune. In cazul in care calul este negru, atunci mesajul ar putea veni din subconstientul tau. In cazul in care calul este albastru, atunci mesajul ar putea fi de tristete. Tu sau cineva este in cautare de ajutor, dar nu stii cum sa obtii acel ajutor. Visul poate fi, de asemenea, o metafora pentru idiomul "direct din gura calului".

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Calatorie : Cand visezi ca pleci intr-o calatorie, visul semnifica profit, auto-descoperire sau progres. Peisajul pe care il vezi in calatoria ta si modul de a calatori, ... :

          Calcat : Cand visezi ca tu calci, semnifica confort domestic si calm. Alternativ, visul reprezinta monotonia din viata de zi cu zi. S-ar putea sa fii plictisit si ...