Interpretare Vise cu Barbat

 

   A vedea un barbat in visul tau denota aspect al tau care este asertiv, rational, agresiv, si / sau competitiv. Poate ca va trebui sa incluzi aceste aspecte in propriul sine. Daca barbatul iti este cunoscut, atunci visul ar putea sa reflecte sentimentele si preocuparile pe care le ai despre el. Daca esti femeie si visezi ca te afli in bratele unui barbat, atunci se are interpretare ca accepti si intampini personalitatea ta mai puternica si asertiva. Se pot evidentia, de asemenea, dorintele tale de a fi intr-o relatie si imaginea de om ideal. A vedea un barbat batran in visul tau reprezinta intelepciune sau iertare. Batranul poate fi o figura arhetipala, care ofera indrumare la unele probleme de zi cu zi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Barbierit : Cand visezi ca te barbieresti visul are interpretare ca iei o decizie minora care iti schimba viata. Unele aspecte din viata de zi cu zi se modifica. Alternativ, ... :

          Barfa : A visa ca barfesti despre cineva avertizeaza asupra faptului ca o sa ranesti pe cineva, daca continui pe cursul actual. Gandeste-te de doua ori asupra actiunilor ...