Interpretare Vise cu Bani

 

   A vedea sau a castiga bani in vis indica faptul ca succesul si prosperitatea sunt la indemana ta. Banii reprezinta increderea, valoarea de sine, succesul sau valorile. Ai multa credinta in tine. Alternativ, visul despre bani se refera la atitudinea ta despre dragoste si problemele amoroase. Este un simbol comun pentru sexualitate si putere. In special, gasirea de bani indica cautarea pentru dragoste sau pentru putere. Cand visezi ca pierzi bani are interpretare ca esti lipsit de ambitie, putere si stima de sine. Ai parte de nefericire si esecuri in viata de veghe. Te-ai putea simti, de asemenea, slabit, vulnerabil si scapat de sub control in viata de veghe. A da sau a cheltui bani in visul tau este similara cu a da dragoste. Esti in cautarea dragostei. A vedea pe altii cum dau bani are interpretare ca te simti ignorat, trecute cu vederea sau neglijat. Cineva nu este suficient de atent si nu arata destula afectiune fata de tine. Daca strangi bani si-i tii pentru tine, atunci aceasta denota nesiguranta sau egoism. Cand visezi ca nu ai bani indica o teama de a-ti pierde locul in lume. Iti lipsesc abilitatile necesare pentru a atinge un scop dorit. Daca imprumuti bani in visul tau, atunci se are interpretare ca iti supraextinzi resursele tale. Te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Cand visezi ca ai furat bani avertizeaza ca esti in pericol. Trebuie sa fii mai precaut. Pe o nota pozitiva, visul indica faptul ca in sfarsit te indrepti catre ceea ce vrei in viata. Alternativ, furtul de bani inseamna ca iti lipseste dragostea. Esti disperat sa fii acceptat. Cand visezi ca ai primit restul gresit depinde de faptul daca ai primit mai multi sau mai putini bani. Daca ai fost nedreptatit, atunci este analog cu problemele de stima de sine scazuta. Te simti nevrednic. Daca primesti mai mult la rest, atunci aceasta inseamna ego-ul umflat. Simti ca esti indreptatit la anumite lucruri.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Bantuit : Cand visezi ca esti bantuit indica traume precoce neplacute si sentimente sau amintiri reprimate. Te confrunti cu o frica sau o vina cu privire la activitatile ... :

          Bar : Cand visezi ca esti intr-un bar public semnifica dorinta de a scapa de stresul din viata ta de zi cu zi si sa te retragi intr-un mediu plin de lumina in care ...