Interpretare Vise cu Apa

 

   A vedea apa in vis are interpretare ca subconstientul tau si starea emotionala a mintii. Apa este esenta vie a psihicului si fluxul de energie a vietii. De asemenea, este simbolica pentru spiritualitate, cunoastere, vindecare si racoare. Cand visezi ca apa fierbe are interpretare ca exprimi unele tulburari emotionale. Sentimentele din subconstientul tau ies la suprafata si sunt gata sa fie recunoscute. A vedea apa calma, limpede in visul tau inseamna ca esti in ton cu spiritualitatea ta. Aceasta denota linistea, pacea mintii si intinerire. A vedea apa tulbure sau murdara in visul tau indica faptul te complaci in emotiile tale negative. Posibil sa ai nevoie sa-ti acorzi ceva timp pentru a-ti curata mintea si pentru a gasi pacea interioara. Alternativ, visul are interpretare ca gandirea sau judecata ta este neclara si intunecata. Daca te scufunzi in apa tulbure, atunci se indica faptul ca te afli pana peste cap intr-o situatie si esti coplesit de emotiile tale. Cand visezi ca apa iti inunda casa ta are interpretare ca devii coplesit de sentimentele tale. A auzi apa in visul tau denota meditatie si reflectie. Reflectezi la gandurile si emotiile tale. Cand visezi ca mergi pe apa indica faptul ca detiii controlul absolut asupra emotiilor tale. De asemenea, are interpretare ca trebuie sa "plutesti deasupra" sentimentelor tale si sa nu le lasi sa explodeze. Alternativ, visul este simbolic pentru increderea in sine. Cand visezi ca cineva arunca apa spre tine inseamna ca trebuie sa arati mai mult din sentimentele tale. Ai fost prea deconectat de ceilalti. Alternativ, poate insemna ca trebuie sa te domolesti. Cand visezi ca un zid de apa vine spre tine inseamna ca sentimentele tale tasnesc si potential ii pot inchide pe altii de la tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Aparare : Cand visezi ca te aperi sugereaza o rana interioara. Visul poate fi o paralele la o situatie din viata de veghe in care sunteti pus in postura de a va apara. Cand ... :

          Aparate : A vedea un aparat de fotografiat in visul tau semnifica dorintele tale de a te agata de trecut si / sau de a trai in trecut. Pe de alta parte, se poate indica ...